Voor wie?

Iedereen is welkom op het Siza Festival, het maakt niet uit wie je bent!

Je bent op zoek naar een leer-werkplek. Of een plek waar je kunt meedoen.

Mooi, want op het Siza Festival kun je een aantal van onze dagbestendingscentra zien. Als je deelneemt aan de workshops die je interessant vindt, kun je testen of die werkzaamheden bij jou passen. Ben je enthousiast? Dan zijn er op het festival medewerkers die je meer kunnen vertellen. Je kunt achteraf ook nog eens alles nalezen op www.siza.nl.

Je kent iemand die op zoek is naar dagbesteding.

Je bent misschien een verwijzer, familielid of een vriend(in). Het festival is een uitstekende plek om te kijken wat Siza kan bieden. De ervaringsdeskundigen en (cliënt)medewerkers kunnen je meer vertellen. Neem ook vooral deel aan de workshops, ze zijn voor iedereen bedoeld!

Je bent ondernemer en je bent benieuwd naar de mogelijkheden.

Hoe kun je vormgeven aan de participatiewet binnen jouw organisatie? Wat zijn eigenlijk de talenten en mogelijkheden van iemand met een beperking? Doe 7 juni informatie op. De ervaringsdeskundigen kunnen je van alles vertellen. We verklappen je wel alvast: er is zo veel meer mogelijk dan je denkt!

Je hebt zin in een gezellige dag met workshops, muziek en lekker eten.

Een creatieveling die graag wil deelnemen aan een (of meerdere!) workshop(s). Een toevallige passant. Een medewerker, bewoner of cliëntmedewerker van Siza. Iedereen is welkom, we vinden het alleen maar leuk als je komt! Als je wil kun je op Facebook laten weten dat (misschien) aanwezig bent.

Rendertime:0.361seconds(Logging enabled)